Volvo Penta Aq151 syyshuolto

Volvo Penta Aq151 syyshuolto

ViestiKirjoittaja Flipper700 » 12.10.2022 11:28

Terve!

Vähän meinasi olla huonosti tietoa netissä kun moisen Volvo Penta AQ151 koneen Flipper700 perässä omistan - että miten käytännössä kätevimmin siihen saa ajettua pakkasnesteet talveksi. Siinä kun on esim syylärin vieressä vesipumpun suodatinpönttö, mikä on helposti avattavissa ja olisi kätevällä kohtaa nesteiden kaatamisen kannalta, mietin saisko sitä kautta ajettua nesteet sisälle ilman että tarvii availla letkuja - ja jos tarvii - mistä kohtaa ne kannattais avata, jotta nesteet varmasti kiertäis kunnolla kaikkialle mihin tarvii?

Tuossa kun perävetolaitteen vedenottoaukot on sellaiset ettei niihin saa käymään perinteisiä perämoottorin "kuulosuojaimen" näköisiä vedensyöttölaitteita esimerkiksi, joilla sais koneen itse vetämään röörinsä täyteen pakkasnestettä..

Osasiko joku sanoa hyvän tavan? Netistä ihmeen huonosti löytyy videoita tai tietoa sen tarkemmin tästä koneesta - muutakuin että "nesteet sisään" talveksi - mutta miten se tässä mallissa tapahtuis kätevimmin? Miten porukka itse tekee homman vastaavissa konetyypeissä?

t:Henkka
Flipper700
 
Viestit: 1
Liittynyt: 12.10.2022 09:03

Paluu Sisäperämoottorit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron